Paperikissa

askarrellen omanlaista

Säilytystä uusiksi

| 0 comments

Olen tähän mennessä säilyttänyt osan stansseistani cd-koteloissa ja ne, jotka eivät ole noihin sopineet, omissa laatikoissaan. Ongelma on ollut se, että nuo cd-kotelot eivät kovin kestäviä ole ja ne vaan tuppaa viemään tilaa. Juutuupissa olen nähnyt nyt useammassakin videossa käytetyn valmiita muovitaskuja näiden stanssien säilyttämiseen. Semmottisia en Suomesta löytänyt, joten piti hieman soveltaa. Ja mikä parasta, hintaa näille tuli hyvin vähän – voipi enemmän ostaa askarteluvälineitä.

Löysin laatikoistani (köhöm – tulipahan samalla käytyä läpi vanhoja koulumuistiinpanoja ja laitettua niitä roskiin) nipun muovitaskuja. Leikkasin ne leikkurilla kahtia ja ompelin siten, että taskut ovat vain ylhäältä auki. Sitten uudella Verkkokaupasta ostetulla tarratulostimella päälle stanssin firma ja nimi. Joissakin noissa Die-namicsin on tuollainen näppärä magneettilevy, johon stanssit tarttuu kiinni. Noita kun saisi ostettua lisää, niin laittaisin muihinkin.

Laatikko_0102_2015

Laitoin stanssit muovilaatikkoon (entinen karkkirasia) ja pitihän sitä hieman tuunata kivemman näköiseksi. Eli hieman tapettia joka sivulle ja nauha ylälaitaan.

Laatikko_0101_2015

Laatikossa näitä on helppo selata edes takaisin. Awot! Nyt ainakin tuntuu tosi hyvältä systeemiltä, mutta pitäähän tätä kokeilla pitempään ennen kuin varmaksi osaa sanoa.
Laatikko_0103_2015

Vastaa

Required fields are marked *.