Paperikissa

askarrellen omanlaista

Kalenteri arc-systeemillä

| 0 comments

Olin ajatellut jo pitempään tehdä itselle kalenterin, mutta en ollut varma miten sen ”sitoisin” – kirja- vai kierresidonnalla… Sitten näin juutuupissa useita videoita, joissa oli käytetty rengas-mallia. Ja kun löysin sellaisen rei’ittäjän myös suomalaisesta kaupasta, niin siitähän se ajatus sitten lähti.

Kannessa käytetty minun lempilukemista eli sarjakuvia, joka on sitten laminoitu kestävyyden lisäämiseksi. Kansi pysyy kassissa kiinni kuminauhalenksulla.

Kalenteri_01_2015Kumihaunaa somistamaan laitoin puisia sydännappeja. Sydänhän nyt on yksi mun lempikuvioista.Kalenteri_02_2015Kalenterin sisäsivut ovat myös itse tehtyjä. Koulun päättymisen jälkeen ei ole tullut Indesign-ohjelmaa käytettyä, joten ajattelin samalla harjoitella. Alla kuvassa koko vuoden kalenteri yhdellä sivulla.

Kalenteri_03_2015

Myös viikko-aukeamat on itse tehty. Tein pohjan niin, että en kirjoittanut ohjelmassa päiviä vaan sivut on tulostettu tyhjinä. Täydensin sitten kynällä päivien numerot. Tässä näkyy tarkemmin idea tuosta rinkula-systeemistä. Sivut rei’itetään siten, että ne ovat poistettavissa ja siirrettävissä. Eli on yhdistetty mappien ja kierresidonnan hyvät puolet.Kalenteri_04_2015Tässä vielä hieman tarkemmin miten paperit kiinnittyvät rinkulaan.Kalenteri_05_2015

Kalenteri on nyt ollut käytössä pari viikkoa ja ainakin tähän mennessä olen tykännyt tosi paljon.

Vastaa

Required fields are marked *.