Paperikissa

askarrellen omanlaista

Vaahdotettu puolukkapuuro

| 0 comments

Vast’ikään kuvailin kameralla syksyn satoa elikkäs puolukoita ja siitähän alkoi tehdä mieli puolukkapuuroa. Hyvää vaihtelua kaurapuurolle.

Reseptikuva_marjapuuro

Resepti tähän meidän perheen versioon.

0,5 l laimentamatonta puolukkamehua
0,5 l vettä
3 dl sokeria
2 dl mannaryynejä

Lisää ainekset kattilaan ja keitä sakeaksi puuroksi (noin 10 minuuttia). Siirrä puuro vatkauskulhoon ja jäähdytä. Kun puuro on täysin jäähtynyt, niin vatkaa se vaahdoksi.

Tämän voi nauttia perinteiseen tapaan maidon kera, mutta kannattaa kokeilla esimerkiksi turkkilaista jugurttiakin.

Vastaa

Required fields are marked *.